LähiTapiola
TerveysHelppi
Kirjaudu sisään

Keväällä 2024 voit hakea suoralaskutuslupaa lääkärikäynnillesi kirjautumalla verkkopalveluumme.

Mikäli sairastut tai sinulle sattuu tapaturma, säästät aikaa ja vaivaa, kun hyödynnät etähoidon mahdollisuudet myös uudistuneessa palvelussamme. Jatkossa palvelut ovat käytössäsi kellonajasta riippumatta.

Suoralaskutusluvan saatuasi pääset nopeasti ja helposti lääkäriin jopa ilman omaa rahaa. Suosittelemme sinulle oireittesi perusteella joko terveyskumppanimme chat-vastaanottoa tai voit varata sinulle sopivan lähivastaanottoajan terveyskumppanimme ajanvarauspalvelusta. Chat-vastaanotolta sinut ohjataan tarvittaessa lähivastaanotolle. Terveyskumppaneidemme chat-palvelut ovat jatkossakin käytössäsi ilman omavastuuta ja käynnistä aiheutuva lasku käsitellään suoraan vakuutuksestasi vakuutusehtojen mukaisesti.

Tyypillisiä chat-vastaanotolla hoidettavia asioita:

Monet lievät sairaudet kuten: flunssa, iho-oireet, ihottumat, allergiaoireet kuten allerginen nuha tai siitepölyoireet, silmätulehdus, virtsatietulehdus, vatsatauti ja ripuli, sekä lievät tapaturmat kuten nyrjähdys tai venähdys.

Miten palvelu toimii käytännössä?

Esimerkkitapaus: Jos silmäsi punoittavat ja rähmivät ja epäilet silmätulehdusta, kirjaudu LähiTapiolan verkkopalveluun ja hae terveysvakuutuksestasi suoralaskutuslupaa lääkärikäynnille. Suosittelemme sinulle esitietokyselyn perusteella terveyskumppanimme chat-vastaanottoa. Chatissä pääset keskustelemaan vaivastasi lääkärin kanssa ja tarvittaessa lähettämään myös valokuvan silmästäsi. Saat lääkäriltä hoito-ohjeet ja mahdollisen sähköisen lääkemääräyksen. Lääkäri ohjaa sinut tarpeen niin vaatiessa edelleen lähivastaanotolle.