LähiTapiola
TerveysHelppi
Kirjaudu sisään

Älyhenkivakuutuksen hyvinvointipalvelut ovat osa TerveysHelppi-sovellusta ja ne löytyvät alavalikon sydän-kuvakkeen takaa nimellä HyvinvointiHelppi. HyvinvointiHelppi on saanut hienoja uudistuksia ja se tukee asiakkaitamme yhä paremmin hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Tavoitteet

Jo aikaisemmin tutuista tavoitteista löytyy nyt useita erilaisia kahden viikon tavoitteita liikuntaan, ravintoon, stressinhallintaan ja lepoon liittyen. Voit valita näistä itsellesi mieluisat ja parantaa hyvinvointiasi kumppaneidemme sisältöjen avulla.

Duodecim sähköinen terveystarkastus ja itsevalmennusohjelmat

HyvinvointiHelpistä löytyy nyt Duodecimin palvelu, josta pääsee täyttämään sähköisen terveystarkastuksen sekä itsevalmennusohjelmat.

Täyttämällä terveystarkastuksen näet miten henkinen hyvinvointisi ja elämäntapasi vaikuttavat arvioituun elinikääsi ja riskiisi sairastua. Itsevalmennusohjelmissa asetat itsellesi tavoitteita ja opit uusia taitoja sähköisen valmentajan ja neuvojen avulla. Itsevalmennusohjelmia löytyy muun muassa ravintoon, painonhallintaan ja uneen liittyen.

Miten saan HyvinvointiHelpin käyttööni?

HyvinvointiHelppi on Älyhenkivakuutusasiakkaiden käytössä oleva palvelu. LähiTapiolan Älyhenkivakuutus yhdistää HyvinvointiHelpin ja vakuutuksen tuoman taloudellisen turvan.

HyvinvointiHelpin saat käyttöösi, kun hankit henkivakuutuksen, työkyvyttömyysvakuutuksen tai vakavan sairauden vakuutuksen. Vakuutukset turvaavat omaa ja läheistesi taloutta, jos jotain sattuu.

HyvinvointiHelppi on käytössäsi vakuutuksen hinnalla.

Lisätietoja

Pyydä tarjous Älyhenkivakuutuksesta

Lisätietoa Älyhenkivakuutuksesta